dimecres, 21 de març del 2012

Up una aventura d'alçada

Up ens narra l'aventura de Carl Fredriksen, un venedor de globus de 78 anys al zoològic, que decideix realitzar el seu somni i el de la seva esposa, morta recentment, viatjar a les cascades paradís i en concret posar sa casa damunt d'aquestes. Així un dia, nuga milers de globus a la casa i comença la seva aventura. El que ell no espera és que Rusell, un explorador intrépit, s'unix també a l'aventura.







 Al final tornen a América en el zepeling de Charls amb tots els gosos. Carl compren que no pot estar tot el temps amb els records i decideix viura, i Rusell es fà més madur amb aquest viatge i aconsegueix superar els seus problemes amb son pare.
 Quan arriben a Sudamérica és troben amb la inesperada companyia de un gos "Dog" i un au molt gran i ràpida "Kevin". Dog pertany a Charles Muntz l'ídol de la infància de Carl. Després d'una visita a sa casa descobreixen que l'únic que vol és capturar a Kevin, així huirán d'ell per a salvar-lo. Tras la fugida Charles consegueix capturar a Kevin però Carl té un víncul més fort amb la casa i decideix cumplir la seva misió. Després d'arribar, Carl mira el llibre d'aventures d'Elie i veu sorprés les últimes aportacion D'elie a aquest, així Carl compren que la vida continua i que ha de salvar a Kevin. Rusell no es pot quedar quiet i decideix recatar-lo asoles, així Carl tindrà que anar a buscar-lo també.  Quan arriva a on està Charles, Carl troba a Rusell, el deixa en la casa i se'n va a salvar a Kevin. Rusell es bombardejat per els gosos de Charles i tras la senyal de Carl que indica que està en perill treu el valor per a arribar a la casa i rescatar-lo. Quan finalment tots van a partir en la casa, Charles explota els globus fent que la casa deixe de flotar. Charles va per Kevin que esta en la casa i es queda enganxat caent amb la casa. Finalment conseguixen rescatar a Kevin i portar-lo amb la seva familia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada